CHART architecture.
CHART, Charlottenborg, 2018. Foto: BARSK

22. marts 2019

Open call: CHART Architecture

Torsdag d. 11. april begynder en 72-timers arkitekturkonkurrence for arkitekter, designere og kunstnere.

CHART’s årlige arkitektkonkurrence for kandidatstuderende og nyuddannede arkitekter, designere og kunstnere offentliggøres d. 11. april, hvorefter deltagerne har 72 timer til at udvikle og indsende deres forslag til en pavillon under temaet materiality.  

En jury bestående af arkitekt MAA Bjarke Ingels, kurator Pippo Ciorra, arkitekt MAA Nikolina Dyrup Carlsen, redaktør Rosa Bertoli og kunstner Lea Porsager udvælger fem finalister, der alle skal opføre de midlertidige pavilloner 1:1 til CHART i slutningen af august.

Få mere info om konkurrencen på CHART og til kick-off mødet d. 8. april.