19. februar 2019

Mies van der Rohe-prisen

Vinderen af Mies van der Rohe-prisen 2019 offentliggøres i april. Mens vi venter, kan du her læse eller genlæse Arkitektens interview fra 2013 og 2016 med tre af de fem finalister – Selgascano, Jan de Vylder og Arno Brandlhuber.

Note om de tre interviews

To temanumre af Arkitekten, det ene om spansk arkitektur, hvor Selgascano spillede hovedrollen, og et andet om Flandern, hvor architecten de vylder vinck taillieu på tilsvarende vis fyldte mest i udgivelsen, udkom fortløbende i 2013. Interviewet med Arno Brandlhuber om boligvisioner, af Marie Bruun Yde, blev bragt i Arkitekten 08/2016.

Udgivelsen om spansk arkitektur (10/2013) var gæsteredigeret af Frans Drewniak i samråd med chefredaktør Martin Keiding, og temaet om Flandern, som fulgte umiddelbar efter, var tilrettelagt af redaktør Sofie Bjerring med Sidse Hald, Sebastian Skovsted og Eva Storgaard som redaktionelle konsulenter.