18. februar 2019

Chicago Architecture Biennale 2019

Open call.

I efteråret 2019 løber Chicago Architecture Biennale af stablen for tredje gang. Danmark er officielt med for første gang, og Statens Kunstfond har udsendt et open call i forbindelse med den danske deltagelse. Her inviteres arkitekter og landskabsarkitekter til at indsende forslag til det danske bidrag til biennalen.

Forslaget skal være bud på midlertidige og stedsspecifikke installationer til Garfield Park i Chicago. Derudover skal de bl.a. forholde sig til temaet ‘fælledskaber’, Garfield Parks historie og aktuelle dagsordener i arkitektur og planlægning.

Forslagene bliver vurderet af Statens Kunstfonds Legat- og Projektstøtteudvalg, der består af Ellen Braae, Mads Bjørn Hansen, Boris Brorman Jensen, Jens Thomas Arnfred og Kathrin Susanna Gimmel.

Der er deadline for forslag den 6. marts 2019. 

Læs mere på kunst.dk.