Call.
Byggeri i Danmark, 2018. Collage: Frederik Braüner

6. november 2018

CALL: Bedst og værst i 2018

Hvad var det bedste, og hvad var det værste byggeri eller byrum i 2018? Ordet er frit, og ordet er dit. Arkitekten inviterer alle arkitekter og arkitektstuderende til at give deres uforbeholdne mening til kende.

Kære arkitekter og arkitektstuderende med bopæl i Danmark.

I opfordres hermed til at indsende to korte tekster og to fotografier til Arkitekten, som beskriver det bedste og det værste hus eller byrum, I har set.

Huset eller byrummet skal helst være indviet i 2018, dog går det an med 2017, hvis det kan gøre en forskel for lysten til at skrive. Det vigtige er, at I medvirker til at give et billede af det byggedes tilstand lige nu.

Teksterne skal fordeles ligeligt mellem det gode og det dårlige, højst 1000 anslag med mellemrum til hver, og de fremsendte fotos skal være i høj opløsning og optaget så professionelt som muligt. 

Vi vil sætte stor pris på at modtage bidrag fra alle dele af landet – bor eller arbejder du f.eks. i Aalborg, ser vi meget gerne, at dit bidrag handler om noget, der er opført i den nordjyske hovedstad.

Aarhus, Esbjerg, Sønderborg, Odense, Roskilde, København – det boomer overalt – også uden for storbyerne, i forstæderne, i landlige områder. Lad os høre, hvad du ser og mener om det, der sker i dit lokalområde.

Det, du skriver om, må ikke handle om noget, du er eller har været personlig involveret i som studerende, ansat eller arbejdsgiver. Men ellers er ordet dit. Der må dog kun fremsendes ét bidrag per person.

Vi håber på mange bidrag og vil gøre plads til så mange som muligt i Arkitekten 01/2019, som udkommer i midten af januar. Samtidig med udgivelsen lægger vi bidragene ud på Arkitekten.dk.

 

Deadline for fremsendelse af tekster og fotos er fredag den 30. november 2018.

Tekster og fotos sendes til Lisa Ashley McCulloch på lam@arkitekten.dk