Arkitekten 06. Venedig Biennale. Biennalen 2018.
Arkitekten 06/2018.

17. august 2018

ARKITEKTEN 06: Biennale 2018

Arkitekten 06/2018 er netop udkommet med interviews og anmeldelser fra årets Venedig-biennale.

I Arkitekten 06 får du en introduktion til årets Venedig-biennale. Vi anmelder pavilloner og værker fra både danske og internationale udstillere. Vi interviewer kuratorerne bag nogle af pavillonerne – Natalie Mossin om den danske pavillon (læs her), Keller Easterling om sit bidrag til den amerikanske pavillon (læs her) samt Dorte Mandrup om CONDITIONS, der er en del af hovedudstillingen.

I første sektion fortsætter temaserien om dansk arkitekturpolitik i et interview med direktør i Akademisk Arkitektforening Lars Autrup, professor ved Arkitektskolen Aarhus Thomas Bo Jensen forholder sig kritisk til kritikken af BLOX, og vi gentrykker en samtale mellem Louisianas direktør, Poul Erik Tøjner, og den nu afdøde Jørn Utzon i anledning af hans 100-års-fødselsdag, der ville have været den 9. april i år. 

Værk & Teknik-sektionen har denne gang fokus på genbrug og renovering, hvor du kan læse om lossepladser og brug af ‘upcycling’ i Lendager Groups nye boligprojekt i Ørestad.

 

Arkitekten 07 – om arkitekturfotografi – udkommer den 14. september.