reklame banner

Arkitekten søger redaktionel medarbejder

Vi søger en redaktionel medarbejder, som vil være med til at udvikle det byggetekniske stofområde i Arkitekten og på Arkitekten.dk

Stillingen er fast freelance på honorarbasis svarende til tre dage om ugen, og arbejdet udfolder sig i feltet mellem praksis, marked og forskning i et tæt samarbejde med Arkitektens redaktion. Arkitekten er ikke et bygherre-, branche- eller foreningsblad, men et fagmedie, der har over 100 år bag sig som kritisk og analytisk formidler af arkitektur og planlægning.

Om dig

Foran os ligger planer for redaktionel ekspansion inden for det byggetekniske og teknologiske område. Vi går ud fra, at du er klar over tingenes tilstand, og at arkitektur ikke er en merværdi, men en blanding af forskning, undervisning, økonomi, teori, konstruktioner, materialer, lys, kunst, rum, brugerbehov, bygherrer, funktioner.

Kort sagt, at arkitektur er festligt arbejde med hele molevitten! Du skal have en arkitekt- og/eller ingeniørfaglig baggrund og være i stand til at skelne mellem skidt og kanel. Også hvad angår billeder og tegninger. Du skal selvfølgelig også være god til at skrive!

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at læse dit cv og en kortfattet motiveret ansøgning, som du kan sende til chefredaktør Martin Keiding mk@arkitekten. dk  inden udgangen af oktober måned. Så hører du nærmere fra os.

Mvh. redaktionen